December 2019

Dinsdag, 3 december 2019 - Pakjesavond met Gertien van der Gracht - Medium

Iedereen neemt een klein presentje mee. Het liefst iets wat je thuis  hebt liggen en graag door wilt geven, en leuk ingepakt.

Aan de hand van nummertjes, zal Gertien een presentje kiezen, daarover een boodschap geven en uitdelen.

 

Aanvang: Deur open: 19.30 uur  - Aanvang 20.00 uur - Einde 22.00 uur.
Kosten: €17,50 pp (Inclusief koffie/thee & versnaperingen).
Locatie: De Swaeneburgh - Merwedekade 155 - Utrecht (Gratis parkeren).

UITSLUITEND MET AANMELDING - SLOFFEN MEENEMEN

Info en opgeven: info@deswaeneburgh.com
T-030-285 1339/06-295 34 777

Donderdagavond, 19 december 2019 - Kerstviering - Kringgesprek met Marcus

Kringgesprek rondom Marcus, door Illy Klimmert - Medium

De avond staat in het teken van de komende kerstviering.

Voor diegenen die willen, kunnen na afloop nog gezellig samenzijn, onder het genot van een hapje en een drankje. Wil je ook iets lekkers bijdragen? Dat zou fijn zijn.

Aanvang: Deur open: 19.30 uur  - Aanvang 20.00 uur - Einde 22.00 uur. (Na afloop is er de mogelijkheid om na te blijven onder het genot van een hapje en drankje.)
Kosten: €17,50 pp (Inclusief koffie/thee & versnaperingen).
Locatie: De Swaeneburgh - Merwedekade 155 - Utrecht (Gratis parkeren).

 

Tijdens "Het Kringgesprek" neem je áctief deel, je appelleert aan wat er op de avond vrijkomt aan processen.

NOOT: Marcus heeft aangegeven dat hij Illy in een lichte trance zal brengen omdat hij dan zelf  kan spreken. Ook zal Marcus waar nodig de lichte trance opheffen zodat zij zelf ook voor een deel kan meedoen aan het leiden van de avond samen met Cobi en Sjura. Hij zal ervoor zorgen dat het duidelijk is waar hijzelf spreekt en waar Illy zelf spreekt zodat daar geen onduidelijkheid over zal ontstaan.  

VOOR WIE? - Voor degenen, die een stapje verder willen gaan in hun persoonlijke bewustzijnsontwikkeling.

Marcus, de Gids van Illy, zal je mogelijk aanraken en uitnodigen om actief deel te nemen aan het gesprek en het uitwisselingsproces.

Deze bewustzijnsontwikkelingen zullen gaan over macroprocessen van onze kosmos en maatschappij, en zeker ook zaken van persoonlijke aard. Deze thema’s zullen mogelijk een persoonlijke inspiratie of blokkade kunnen oproepen.

OPNAMES
In verband met het mogelijk vrijkomen van persoonlijke informatie van de deelnemers mogen er geen persoonlijke opnames gemaakt worden van de avond.

Het is noodzakelijk dat er van te voren aan ons toestemming verleend voor het maken van deze opname i.v.m. privébescherming). Wijzelf zullen wel een opname maken, ivm met onze eigen evaluatie over de avonden). 

Daarna kunnen we beoordelen of er informatie vrij gegeven kan worden.

 

UITSLUITEND MET OPGAVE
Opgeven en informatie: i
nfo@deswaeneburgh.com

T-030-285 1339/06-295 34 777

-----------------------------------------

CITAAT VAN MARCUS- De inspiratie gegeven, is inderdaad bedoeld om voor ieder die deelneemt aan zo’n avond meer te geven dan voorheen.

En dat meer gebeurt, doordat de deelnemers vrijwillig meedoen, en zich voor zo’n avond openstellen om zich verder te kunnen ontwikkelen. Ook zal het op een iets andere manier plaatsvinden. Voor sommigen in kleine stapjes, voor anderen af en toe met grote stappen.

Het zal de aanwezigen verrassen wat er kan gebeuren wanneer ze eenmaal begrijpen wat werkelijk de bedoeling is.

Niet voor niets spreek ik vaak over bewustzijnsverhoging, en dat zal bij deze avonden zeker ook een grote rol spelen, zo niet de grootste. Ook in het meer begrijpen van het eigen zijn en waarom iedereen vanuit onduidelijke hoek met bepaalde problematiek in aanraking komt.

Wij, als zielengroep vinden de tijd rijp, om het op deze manier invulling te geven.

Als er behoefte aan blijkt te bestaan dan kan er af en toe een Tranceavond tussendoor gegeven worden voor degenen die willen luisteren, maar zich niet of nog niet bloot durven te geven.

Het zal een uitnodiging zijn voor de mensen, om het vasthouden van moeilijke situaties, ervaringen en eigen structuren open te leggen om er inzicht, duidelijkheid en heling door te krijgen.