Coaching

COACHING - KLANKBORDGESPREKKEN

Naast onze cursussen, workshops, mediamieke avonden etc. bieden wij ook begeledingstrajecten en klankbordgesprekken aan.Wij begeleiden o.a. mensen die aan het begin staan van hun spirituele ontwikkeling, maar ook degenen die maatschappelijk voor allerlei keuzes komen te staan.

Coaching Spirituele Ontwikkeling

Jouw zoektocht naar jouw spirituele ontwikkeling heeft je geleid tot het ondergaan van allerlei ervaringen die buiten je dagelijks bestaan staan. Dit kan al gauw verwarring in jezelf te weeg brengen. Door haar eigen spontane natuurlijke ontwikkeling (in de jaren 80) is Cobi in staat om jou te ondersteunen in dat wat je meemaakt. Ze kan putten uit een reservoir van ervaring en uitgebreide kennis die zij in de loop der jaren heeft opgedaan op spiritueel en paranormaal vlak.

Coaching Maatschappelijk

Door de veelheid aan informatie die er in de maatschappij op jou als persoon wordt afgevuurd, kan het zijn, dat je daardoor door de bomen het bos niet meer ziet. Met andere woorden; "je raakt in de war door de scala aan keuzes die je moet maken".

Vaak heb je ook nog eens te maken met een drúk, dat je toch tot een goed gefundeerde keuze moet komen. 

Wij kunnen je daarbij helpen. Door te luisteren, door de juiste vragen te stellen en door onze intuitieve en mediamieke begeleiding, helpen we je om weer bij de kern van jezelf te komen, waardoor je weer het gevoel heb vat te hebben op je leven en de keuzes die daarbij horen. Samen kunnen we dus kijken welke keuze het beste bij je past en hoe je die dan kunt vormgeven.

Traject

Het kan zijn, dat je aan 1 klankbordgesprek of coachingsessie genoeg hebt; in andere gevallen kan een kort traject wellicht beter bij je passen.