Waarom intuïtieve ontwikkeling

Intuïtieve ontwikkeling

Les in de intuïtieve ontwikkeling en paranormle oefeningen.

Thema: Zomaar openstellen voor de wereld van de geest kan gevaarlijk zijn.

Hetzelfde principe als glaasje draaien, zomaar mediteren , of je openstellen voor welke discipline dan ook.

Waarom gevaarlijk?

Als je kampt met gevoelens van bijvoorbeeld eenzaamheid, onmacht, minderwaardige gevoelens of zelfs meerwaardige gevoelens, sta je intentie niet in je lichtkracht, in jouw innerlijk licht. Je zult automatisch afstemmen in de geestelijke wereld met die essenties die referen met de onbewuste emoties van jou.

Je snapt misschien wat er gebeuren kan. Je kan benadert worden via jouw innerlijke afstemming door entiteiten die hierop reflecteren. Het zal je onbewuste gevoelsstroom versterken en begiftigen met een zwakke geest. “De blinde leidt dan de blinde.”

Dus INTENTIE, jouw INTENTIE onderzoeken en herkennen is erg belangrijk. Ook in de intuïtieve ontwikkeling. Het ligt niet aan de intuïtie en de gidsen begeleiding, maar aan de nog ontwikkelde mens.

Daarom vind ik het noodzakelijk, naast paranormale oefeningen activeren, allereerst te trainen en te wijzen op de vorming van hogere gevoelens in de mens, de deugden te scherpen en de INTENTIE te onderzoeken.

Vormen van kleine ego, dienstbaarheid, zullen de innerlijke zintuigen doen scherpen.

Onze gidsen steunen niet de materiele zaken en belangen van het ego.

Onze gidsen zullen hun invloed mogen pas mogen wenden, als de mens open staat voor bespiegeling van “het zelf”…..en transformatie voor het grote geheel.

Dus intuïtieve ontwikkeling bestaat uit het meedoen aan het Goddelijk Plan, contact met je innerlijk leermeester, hetgeen je hoger zelf is. Jouw gidsen die helpen, om uiteindelijk meesterschap te bereiken.

Dat betekent beheersing van de elementen en je "Zijn".

Als je zodanig in intentie staat, geaard bent en je gevoel en gedachten neutraal kunt houden, in niet veroordelen naar je medemens, zul je sterke invloeden ontvangen van de intuïtie.

Met de juiste intentie van jouw lichtkracht, je vertrouwen gesetteld in je licht, kan je trainen met je zintuigen. Welk een vreugde. Welk een geluk. Om jouw wezen een te voelen smelten met de geestelijke dimensie. Welk een geluk, jouw eigen wezen te ervaren in liefde naar de medemens.

Weg moeheid, weg zorgen, weg veroordeling. Welke een vrijheid in gevoel. Omarm vreugde!

Omarm weten! Omarm het oneindige! Omarm God. Hosanna!

Zo worden jouw zintuigen getraind om jezelf te vervullen, je tot in diepste je wezen te ervaren in al zijn hoedanigheden.

Godmens. Dat ben je. Het is je erfrecht.
Cobi Ledder.