Medium

 

ATTENTIE

In verband met de corornamaatsregelen:

Bij neusverkoudheid - keelklachten - verhoging - thuis blijven.

Vooraf uw handen wassen, of desinfecteren.

Uw persoonlijke gegevens worden door ons genoteerd - adres - telefoonnummer.

Wij ventileren en houden afstand.

 

READING: Is anderhalve meter afstand geen enkel probleem.

TELFONISCH READING: Kan heel erg goed, ook korte vragen.

MAGNETISEREN: Liefst op afstand

 

Door Cobi Ledder

  • Telefonisch, of aanhuisconsult (1 uur).
  • Spontane waarneming.
  • Begeleiding met klankbordgesprek.
  • Evt. energieveld in balans brengen.

 

 

In de aura kunnen verschillende bewustzijnslagen waargenomen worden; energieën vanuit andere dimensies. Dat vertaalt zich in het zien van kleuren, symbolen, overledenen, gidsen, energetische invloeden die je omringen vanuit het directe dagelijks leven.

Wat betreft de kleuren....als ik naar je aura zou gaan "kijken", dan zie ik dominante kleuren het allereerst. Deze kleuren zeggen me iets over jouw gemoedstoestand van de moment.

Allerlei invloeden maken, dat er bepaalde kleur direct naar voren komt voor mij om te zien. Daarnaast leeft de mens naar gelang zijn karakter en functioneren wel vanuit een sterk eigen kleur.

Als ik met de mensen werk, dan duid ik eerst de kleuren die zich laten zien en de informatie die daarbij hoort, neem ik met de persoon door. Naar gelang de healing-reading vordert, ontstaan er steeds meer kleuren en dat heeft te maken met het doorstromen van de meridianen en het niveau van de blokkade die daarbij hoort.

Ik werk sterk intuïtief en laat me leiden via mijn innerlijke afstemming vanuit een spontane relatie met de geestelijke wereld.

Als men met mijn doorgeving aan de slag willen, zal dat vaak werk aan de winkel vragen, in positieve zin om vooral diep bij "Het Zelf" te kunnen komen, om de juiste gevoelsstroom weer op te kunnen pakken.

Eigenlijk blijft de werkwijze helemaal vrij. Het gebeurt allemaal spontaan omdat het in relatie staat met mijn innerlijke leiding. De informatie kan wel eens heel anders zijn dat je verwacht en dat betekent dat je niet een antwoord kan afdwingen.

De aura wordt spontaan waargenomen in het moment van het NU, wat voor jou belangrijk is.  Meestal geeft jouw Hoger-Zelf door, toon en straal jouw aura in principe uit, dát wat nodig is om tot bewustwording te komen. Je kunt uiteraard ook persoonlijke vragen stellen.

Door de ontvangen inzichten en energetisch balans, kan er een beter contact ontstaan met je innerlijk veld van Liefde & Wijsheid van jouw zelfhelend vermogen en eventuele keuzes waar je voor staat, zowel voor jezelf als jouw dierbaren.

 

 

 

 

 

 

Je moet zelf de verandering zijn die je voor de wereld wenst.
Mahatma Ghandi

 

BLOGINFO:  https://swaeneblog.wordpress.com/2016/08/31/je-patronen-doorbreken