Medium

 

Door Cobi Ledder

  • Telefonisch, of aan huis consult.
  • Spontane waarneming.
  • Begeleiding met klankbordgesprek.
  • Energieveld in balans brengen.

 

 

In de aura kunnen verschillende bewustzijnslagen waargenomen worden; energieën vanuit andere dimensies. Dat vertaalt zich in het zien van kleuren, symbolen, overledenen, gidsen, energetische invloeden die je omringen vanuit het directe dagelijks leven.

Je kunt een vraag stellen maar het antwoord niet afdwingen. Je zult antwoord krijgen voor wat belangrijk is voor jou in het moment. Onze gidsen kennen jou persoonlijk en zij weten het beste wat jouw karmisch proces nodig heeft om te mogen groeien/balans te vinden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eigenlijk blijft de werkwijze helemaal vrij. Het gebeurt allemaal spontaan omdat het in relatie staat met mijn innerlijke leiding. De informatie kan wel eens heel anders zijn dat je verwacht en dat betekent dat je niet een antwoord kan afdwingen.

De aura wordt spontaan waargenomen in het moment van het NU, wat voor jou belangrijk is.  Meestal geeft jouw Hoger-Zelf door, toon en straalt jouw aura in principe uit, dát wat nodig is om tot bewustwording te komen. Je kunt uiteraard ook persoonlijke vragen stellen.

Door de ontvangen inzichten en energetisch balans, kan er een beter contact ontstaan met je innerlijk veld van Liefde & Wijsheid van jouw zelfhelend vermogen en eventuele keuzes waar je voor staat, zowel voor jezelf als jouw dierbaren.

 

 

 

 

 

 

Je moet zelf de verandering zijn die je voor de wereld wenst.
Mahatma Ghandi

 

BLOGINFO:  https://swaeneblog.wordpress.com/2016/08/31/je-patronen-doorbreken